top of page

Retourbeleid

Retourbeleid Mystery Baits VOF
Laatst bijgewerkt: 23-11-2023

1. Retourneren
1.1 Bij Mystery Baits VOF streven we naar tevreden klanten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden we de mogelijkheid om de producten te retourneren.

2. Termijn voor retourneren
2.1 Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de koop te ontbinden zonder opgave van redenen. De retourtermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

3. Voorwaarden voor retourneren
3.1 Om in aanmerking te komen voor retournering, moeten de producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd.

4. Retourprocedure
4.1 Om een retour aan te melden, neem je contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Je ontvangt vervolgens instructies voor het retourneren.

4.2 De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper, tenzij anders overeengekomen.

5. Terugbetaling
5.1 Na ontvangst van de geretourneerde producten zullen we de terugbetaling binnen 14 dagen verwerken. De terugbetaling omvat de kosten van de producten en de standaard verzendkosten (indien van toepassing).

5.2 We behouden het recht om een terugbetaling te weigeren of verminderen als de geretourneerde producten niet voldoen aan de retourvoorwaarden.

6. Uitzonderingen
6.1 Sommige producten zijn uitgesloten van retournering vanwege hygiënische redenen of omdat ze speciaal voor jou zijn gemaakt. Deze uitzonderingen worden duidelijk vermeld bij het product.

7. Beschadigde of defecte producten
7.1 Als je een beschadigd of defect product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen zo snel mogelijk zorgen voor een passende oplossing.

8. Contact
8.1 Voor vragen over ons retourbeleid kun je contact met ons opnemen via

Mystery Baits VOF

Haansberg 2

4874 NK Etten Leur

Nederland​

Nfbaitsolutions@gmail.com

Bedankt voor het winkelen bij Mystery Baits VOF

bottom of page